Palaa sivulle

Ota loistava lähtö loppuvuoteen!

Näin myynti kasvuun...

1. syyskuuta 2023

Rajoitukset on purettu ja on päästy nopeasti tositoimiin.

Seuraavassa 10 kriittistä ja tärkeää kysymystä, jotka sinun pitää esittää myyntitiimillesi ja joihin sinun täytyy myös itse vastata. Ne auttavat pääsemään heti kunnon vauhtiin ja estävät vähemmän tuottavaa puuhastelua.

Lisäksi voit niiden avulla asettaa nopeasti tavoitteet tuottavaan toimintaan ja myynnin kasvuun.

Siis aloita loppuvuosi seuraavasti:

1. Mitä tämän hetken mahdollisuuksia sinulla on myyntiputkessasi? Miten viet niitä eteenpäin? Mitä askelia asiakkaan on otettava kohti kaupan päätöstä?

2. Kuinka paljon aikaa aiot kuluttaa uusien prospektien etsimiseen tällä viikolla? Milloin aiot ottaa siihen aikaa? Mihin merkitset ajan kalenterissasi?

3. Keitä parhaita asiakkaita sinun täytyy ehdottomasti hoitaa tällä viikolla? Mitä aiot heille kertoa? Miten he voivat hyödyntää kertomaasi? Miten erotut niillä kilpailijoistasi?

4. Mitä olet jo aiemmin päättänyt tehdä tällä viikolla? Kenelle olet luvannut soittaa? Mitä lupasit tehdä? Miten pidät lupauksesi?

5. Ketä sinun olisi hyvä kiittää? Oletko unohtanut jonkun tärkeän potentiaalisen asiakkaan? 

6. Ketä aiot auttaa? Kuka tarvitsee apuasi? Mitä aiot tehdä auttaaksesi? Oletko jollekin kiitollisuuden velassa?

7. Miten aiot kehittää itseäsi? Mitä aiot lukea ja opiskella kehittääksesi taitojasi? Millä varmistat kaikkien tavoitteitesi saavuttamisen ja tulostason?

8. Mitä hyödyllistä opit ennen lomaasi ja mitä nyt on hyvä muistaa ja käyttää työssäsi? Mitä sinun täytyy tehdä viedäksesi tietotaitosi tulokseksi?

9. Mikä yksi tehtävä ja tulos sinun on saatava päästäksesi lähemmäksi suurimpaa tavoitettasi? Miksi se on tärkeä sinulle? Mitä se maksaa jos et saavuta tavoitettasi? Mitä se palkitsee kun saavutat sen? Oletko varannut siihen aikaa saavuttaaksesi tavoitteesi?

10. Minkälainen persoona sinun täytyy olla saavuttaaksesi tavoitteesi?

Ja lopuksi, oletko muistanut kysyä referenssejä?

Jos jäit miettimään miten edelliset voi toteuttaa niin autan mielelläni.

Varaa etäpalaveri TÄSTÄ.

Ja saat viimeiset vinkit kasvuun valoituksetta.

Näin myynti pääsee heti loistavaan lähtöön loppuvuoteen!

Ystävällisin terveisin

Veli